09/04/2022 09/04/2022 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης Ι’ χοροστάτησε, χθες, Παρασκευή, 8 Απριλίου 2022, και κήρυξε τον Θείο λόγο κατά την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στην Ιερά Πατριαρχική Μονή Παναγίας του Μπαλαμάντ στο Λίβανο παρουσία της Πρέσβεως της Ελλάδας στην χώρα Αικατερίνης Φουντουλάκη. Στην ομιλία του ο Μακαριώτατος, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε την Πρέσβη για την παρουσία...
09 Απριλίου, 2022 - 9:17
Τελευταία ενημέρωση: 09/04/2022 - 9:40

Ο Ακάθιστος Ύμνος στο Μπαλαμάντ του Λιβάνου

Διαδώστε:
Ο Ακάθιστος Ύμνος στο Μπαλαμάντ του Λιβάνου

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης Ι’ χοροστάτησε, χθες, Παρασκευή, 8 Απριλίου 2022, και κήρυξε τον Θείο λόγο κατά την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στην Ιερά Πατριαρχική Μονή Παναγίας του Μπαλαμάντ στο Λίβανο παρουσία της Πρέσβεως της Ελλάδας στην χώρα Αικατερίνης Φουντουλάκη.

Στην ομιλία του ο Μακαριώτατος, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε την Πρέσβη για την παρουσία της, η οποία -όπως ανέφερε χαρακτηριστικά- καταδεικνύει τους ιστορικούς δεσμούς του Πατριαρχείου Αντιοχείας με την Εκκλησία της Ελλάδος και το Ελληνικό κράτος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων