28/07/2022 28/07/2022 Ο Μητροπολίτης Βηρυτού κ. Ηλίας υποδέχθηκε τον Λιβανέζο βουλευτή Jean Talouzian (Ζαν Ταλουζιάν), και τον Αντιδήμαρχο Βηρυτού Elie Andrea, σήμερα Πέμπτη. Επίκεντρο συζήτησης αποτέλεσε το ζήτημα του διχασμού που επικρατεί στον δήμο Βηρυτού. “Είχα την τιμή να επισκεφτώ τον κύριό μας, τον Μητροπολίτη κ. Ηλία. Μιλήσαμε για πολλά πράγματα, το σημαντικότερο από τα οποία είναι...
28 Ιουλίου, 2022 - 16:41
Τελευταία ενημέρωση: 28/07/2022 - 16:46

Ο Μητροπολίτης Βηρυτού κ. Ηλίας υποδέχθηκε τον Λιβανέζο βουλευτή Jean Talouzian

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Βηρυτού κ. Ηλίας υποδέχθηκε τον Λιβανέζο βουλευτή Jean Talouzian

Ο Μητροπολίτης Βηρυτού κ. Ηλίας υποδέχθηκε τον Λιβανέζο βουλευτή Jean Talouzian (Ζαν Ταλουζιάν), και τον Αντιδήμαρχο Βηρυτού Elie Andrea, σήμερα Πέμπτη. Επίκεντρο συζήτησης αποτέλεσε το ζήτημα του διχασμού που επικρατεί στον δήμο Βηρυτού.

“Είχα την τιμή να επισκεφτώ τον κύριό μας, τον Μητροπολίτη κ. Ηλία. Μιλήσαμε για πολλά πράγματα, το σημαντικότερο από τα οποία είναι το θέμα του δήμου της Βηρυτού και οι προσπάθειες που γίνονται από κάποιους να διχάσουν τον δήμο”, είπε χαρακτηριστικά ο κ Talouzian, ο οποίος πρόσθεσε:

“Ο αντιδήμαρχος της Βηρυτού, ήταν ξεκάθαρος ότι η διαίρεση της Βηρυτού δεν ήταν αποδεκτή. Εμείς και ο δήμος θα συνεχίσουμε όπως είμαστε παρά τις προσπάθειες κάποιων να ανακοινώνουν το αντίθετο. Όποιος θέλει αλλαγή, παρακαλώ να πάει στη Βουλή των Αντιπροσώπων, διότι οι συζητήσεις για τους νόμους δεν γίνονται στο δρόμο”.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων