15/07/2022 15/07/2022 Ο Μητροπολίτης Βηρυτού κ. Ηλίας υποδέχθηκε τον Λιβανέζο πολιτικό και δικηγόρο Elie Mahfoud. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε ο κ. Mahfoud έθεσε το ζήτημα των Προεδρικών εκλογών καθώς πλησιάζει η λήξη της θητείας του τωρινού Προέδρου της Δημοκρατίας του Λιβάνου Μισέλ Αούν. “Αν συνεχίσουμε έτσι, θα έρθουν σκοτεινές μέρες και περισσότερη πείνα τα...
15 Ιουλίου, 2022 - 18:32

Ο Μητροπολίτης Βηρυτού υποδέχθηκε Λιβανέζο πολιτικό

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Βηρυτού υποδέχθηκε Λιβανέζο πολιτικό

Ο Μητροπολίτης Βηρυτού κ. Ηλίας υποδέχθηκε τον Λιβανέζο πολιτικό και δικηγόρο Elie Mahfoud. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που ακολούθησε ο κ. Mahfoud έθεσε το ζήτημα των Προεδρικών εκλογών καθώς πλησιάζει η λήξη της θητείας του τωρινού Προέδρου της Δημοκρατίας του Λιβάνου Μισέλ Αούν. “Αν συνεχίσουμε έτσι, θα έρθουν σκοτεινές μέρες και περισσότερη πείνα τα επόμενα έξι χρόνια”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Mahfoud.

Όσα δήλωσε ο Λιβανέζος πολιτικός στον Σεβασμιώτατο:

«Είχα την τιμή να επισκεφτώ τον Μητροπολίτη Βηρυτού κ. Ηλία. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε όλα τα πολιτικά ζητήματα, το σημαντικότερο από τα οποία είναι η αλλαγή του Προέδρου της Δημοκρατίας του Λιβάνου, έτσι να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που βιώνει η χώρα.

Ζητάμε έναν Πρόεδρο που να τιμά τη δημοκρατία, έναν Πρόεδρο που να ενδιαφέρεται για τον πόνο όλων των Λιβανέζων. Θέλουμε έναν Πρόεδρο που να μπορεί να λαμβάνει μια απόφαση.

Αν προκύψει κενό στην Προεδρεία, το οποίο δεν το ευχόμαστε, θα ήταν καλύτερο από την ύπαρξη ενός Προέδρου ο οποίος καυχιέται για την πίστη του σε χώρες ή ηγέτες εκτός των συνόρων του Λιβάνου.

Αν συνεχίσουμε έτσι, θα έρθουν σκοτεινές μέρες και περισσότερη πείνα τα επόμενα έξι χρόνια.

Σήμερα πληρώνουμε το τίμημα για τις επιλογές που έγιναν στις προηγούμενες εκλογές (2016). Μας έκλεψαν τη ζωή, αλλά το να κλέψουν τη ζωή των παιδιών μας είναι έγκλημα.

Θέλουμε έναν Πρόεδρο που να τιμά τη Δημοκρατία, να εκφράζει όλον Λιβανέζικο λαό και ο οποίος θα ξεκινήσει από το μηδέν.

Είναι αλήθεια ότι έχει προταθεί να γίνουν προεδρικές εκλογές στις αρχές Σεπτεμβρίου, και τότε θα δημιουργήσουμε μια κυβέρνηση η οποία θα φέρει λύση στον πόνο που βιώνει ο λαός και θα σταματήσει τη φυγή των παιδιών μας από τη χώρα στο εξωτερικό.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων