29/12/2023 29/12/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βηρυτού κ. Ηλίας υποδέχθηκε τον υπουργό Εσωτερικών και Δήμων του Λιβάνου Μπασσάμ Μάβλαβι, στις 27 Δεκεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Μάβλαβι και ο Σεβασμιώτατος μίλησαν για το ζήτημα της ασφάλειας καθώς διανύουμε το Άγιο Δωδεκαήμερο. Ακόμη έγινε αναφορά στη συνεργασία του Υπουργείου Εσωτερικών με το στρατό και τα σώματα ασφαλείας...
29 Δεκεμβρίου, 2023 - 10:01
Τελευταία ενημέρωση: 29/12/2023 - 10:09

Ο Μητροπολίτης Βηρυτού υποδέχθηκε τον υπουργό Εσωτερικών και Δήμων του Λιβάνου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Βηρυτού υποδέχθηκε τον υπουργό Εσωτερικών και Δήμων του Λιβάνου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βηρυτού κ. Ηλίας υποδέχθηκε τον υπουργό Εσωτερικών και Δήμων του Λιβάνου Μπασσάμ Μάβλαβι, στις 27 Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Μάβλαβι και ο Σεβασμιώτατος μίλησαν για το ζήτημα της ασφάλειας καθώς διανύουμε το Άγιο Δωδεκαήμερο. Ακόμη έγινε αναφορά στη συνεργασία του Υπουργείου Εσωτερικών με το στρατό και τα σώματα ασφαλείας για τη διατήρηση της ειρήνης και της τάξης στη Βηρυτό και στο Λίβανο γενικότερα.

Ο Σεβασμιώτατος επανέλαβε την ανάγκη εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας το συντομότερο δυνατό και την ανάγκη να αναλάβουν όλοι οι πολιτικοί τις ευθύνες τους.

Ακόμη ο κ. Μάβλαβι υπογράμμισε ότι οι λιβανικές υπηρεσίες ασφαλείας και πληροφοριών συνεχίζουν το έργο τους σύμφωνα με το καθήκον τους και όπως απαιτείται, και ότι ο στρατός και τα σώματα ασφαλείας προστατεύουν το Λίβανο. Όπως επεσήμανε, ο Σεβασμιώτατος τόνισε την ανάγκη να κρατηθεί ο Λίβανος μακριά από τον πόλεμο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων