30/08/2022 30/08/2022 Ο Μητροπολίτης Βηρυτού κ. Ηλίας υποδέχτηκε σήμερα την Πρέσβη της Ελλάδας στη Βηρυτό Αικατερίνη Φουντουλάκη. Ο Σεβασμιώτατος και η κ Φουντουλάκη είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για την κατάσταση στο Λίβανο. «Ως συνήθως, είχα έναν εποικοδομητικό διάλογο με τον Μητροπολίτη Βηρυτού κ. Ηλία για τις εξελίξεις στον Λίβανο σε διάφορα επίπεδα. Εξέφρασα στον Σεβασμιώτατο τη βαθιά...
30 Αυγούστου, 2022 - 19:47
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2022 - 19:53

Ο Μητροπολίτης Βηρυτού υποδέχτηκε την Πρέσβη Αικατερίνη Φουντουλάκη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Βηρυτού υποδέχτηκε την Πρέσβη Αικατερίνη Φουντουλάκη

Ο Μητροπολίτης Βηρυτού κ. Ηλίας υποδέχτηκε σήμερα την Πρέσβη της Ελλάδας στη Βηρυτό Αικατερίνη Φουντουλάκη. Ο Σεβασμιώτατος και η κ Φουντουλάκη είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για την κατάσταση στο Λίβανο.

«Ως συνήθως, είχα έναν εποικοδομητικό διάλογο με τον Μητροπολίτη Βηρυτού κ. Ηλία για τις εξελίξεις στον Λίβανο σε διάφορα επίπεδα. Εξέφρασα στον Σεβασμιώτατο τη βαθιά μου εκτίμηση για το έργο που επιτελείται από την Μητρόπολη Βηρυτού για την ανάδειξη των δυσκολιών που αντιμετωπίζει ο λαός, και του εξέφρασα τη συμπαράστασή μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων