16/04/2019 16/04/2019 Ανακοίνωση με αφορμή τη συμπλήρωση των έξι ετών από την ημέρα που απήχθησαν οι δύο μητροπολίτες Χαλεπίου, ο Ελληνορθόδοξος μητροπολίτης Παύλος, αδερφός του σημερινού Πατριάρχη Αντιοχείας και ο Συροιακωβίτης Επίσκοπος Ιωάννης Ιμπραήμ, εξέδωσε το Πατριαρχείο Αντιοχείας. Η απαγωγή έγινε στις 22 Απριλίου του 2013. “Καθώς η ημέρα αυτή πλησιάζει, το Πατριαρχείο Αντιοχείας προσεύχεται για τους...
16 Απριλίου, 2019 - 11:57
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2019 - 13:13

Ο Πατρ. Αντιοχείας για τον Μητροπ. Χαλεπίου

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Αντιοχείας για τον Μητροπ. Χαλεπίου

Ανακοίνωση με αφορμή τη συμπλήρωση των έξι ετών από την ημέρα που απήχθησαν οι δύο μητροπολίτες Χαλεπίου, ο Ελληνορθόδοξος μητροπολίτης Παύλος, αδερφός του σημερινού Πατριάρχη Αντιοχείας και ο Συροιακωβίτης Επίσκοπος Ιωάννης Ιμπραήμ, εξέδωσε το Πατριαρχείο Αντιοχείας. Η απαγωγή έγινε στις 22 Απριλίου του 2013.

“Καθώς η ημέρα αυτή πλησιάζει, το Πατριαρχείο Αντιοχείας προσεύχεται για τους απαχθέντες. Και καθώς πλησιάζει το Άγιο Πάσχα, απευθύνουμε έκκληση σε όλους του πιστούς να προσευχηθούν θερμά στον Θεό για αυτούς που έχουν απαχθεί, αλλά και για να στείλει το πνεύμα της ειρήνης στην Ανατολή και σε όλο τον κόσμο”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων