20/02/2020 20/02/2020 “Δεν έχουμε ακόμα κάποια συγκεκριμένη πληροφορία. Νομίζω ότι το σκέφτεται”. Αυτό απάντησε ο Μητροπολίτης Φιλιππουπόλεως Νήφων, Έξαρχος του Πατριάρχη Αντιοχείας παρά τον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, ερωτηθείς από το πρακτορείο Ria Novosti αν ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης θα παραστεί στην “Πανορθόδοξη Συνάντηση” την ερχόμενη εβδομάδα στο Αμάν της Ιορδανίας. Αξίζει να σημειωθεί...
20 Φεβρουαρίου, 2020 - 8:03
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2020 - 8:56

Ο Πατρ. Αντιοχείας και η Πανορθόδοξη στο Αμάν

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Αντιοχείας και η Πανορθόδοξη στο Αμάν

“Δεν έχουμε ακόμα κάποια συγκεκριμένη πληροφορία. Νομίζω ότι το σκέφτεται”. Αυτό απάντησε ο Μητροπολίτης Φιλιππουπόλεως Νήφων, Έξαρχος του Πατριάρχη Αντιοχείας παρά τον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών, ερωτηθείς από το πρακτορείο Ria Novosti αν ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης θα παραστεί στην “Πανορθόδοξη Συνάντηση” την ερχόμενη εβδομάδα στο Αμάν της Ιορδανίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Πατριάρχης βρίσκεται εδώ και έξι χρόνια σε διακοπή κοινωνίας με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων εξαιτίας της διαφωνίας τους για την ενορία του Κατάρ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων