01/05/2019 01/05/2019 Την Δευτέρα του Πάσχα τελέσθηκε Πατριαρχική Αναστάσιμη Θείας Λειτουργία στο Καθεδρικό Ναό της Μαριμάτης στη Δαμασκό, με προεξάρχοντα τον Πατριάρχη της Αντιόχειας κ.κ. Ιωάννη. Στην ομιλία του ο Μακαριώτατος προσευχήθηκε για την ενότητα ολόκληρης της επικράτειας της Συρίας, συμπεριλαμβανομένου του κατεχόμενου Συριακού Γκολάν, τονίζοντας ότι το Γκολάν θα παραμείνει πάντα Συριακό. Ο Πατριάρχης κάλεσε τη...
01 Μαΐου, 2019 - 13:32
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2019 - 21:29

Ο Πατρ. Αντιοχείας προσευχήθηκε για τον Συριακό λαό

Διαδώστε:
Ο Πατρ. Αντιοχείας προσευχήθηκε για τον Συριακό λαό

Την Δευτέρα του Πάσχα τελέσθηκε Πατριαρχική Αναστάσιμη Θείας Λειτουργία στο Καθεδρικό Ναό της Μαριμάτης στη Δαμασκό, με προεξάρχοντα τον Πατριάρχη της Αντιόχειας κ.κ. Ιωάννη. Στην ομιλία του ο Μακαριώτατος προσευχήθηκε για την ενότητα ολόκληρης της επικράτειας της Συρίας, συμπεριλαμβανομένου του κατεχόμενου Συριακού Γκολάν, τονίζοντας ότι το Γκολάν θα παραμείνει πάντα Συριακό. Ο Πατριάρχης κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να άρει το άδικο οικονομικό εμπάργκο που αποτελεί έναν σιωπηλό πόλεμο που επιβλήθηκε στον συριακό λαό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων