24/09/2022 24/09/2022 Στον διορισμό πενταμελούς Προσωρινής Επιτροπής Εποπτείας στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Υόρκης και Βορείου Αμερικής μετά από την πρόσφατη αποδοχή της παραίτησης του Μητροπολίτη κ. Ιωσήφ, προέβη ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης Ι’. Όπως αναφέρει ο Μακαριώτατος σε εγκύκλιο του απευθυνόμενη προς τον κλήρο και τον λαό, δεδομένων των πρόσφατων εξελίξεων και δεδομένης της ανάγκης...
24 Σεπτεμβρίου, 2022 - 9:08
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2022 - 10:15

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας διόρισε Επιτροπή Εποπτείας στην Ι.Μ. Νέας Υόρκης

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Αντιοχείας διόρισε Επιτροπή Εποπτείας στην Ι.Μ. Νέας Υόρκης

Στον διορισμό πενταμελούς Προσωρινής Επιτροπής Εποπτείας στην Ιερά Μητρόπολη Νέας Υόρκης και Βορείου Αμερικής μετά από την πρόσφατη αποδοχή της παραίτησης του Μητροπολίτη κ. Ιωσήφ, προέβη ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης Ι’.

Όπως αναφέρει ο Μακαριώτατος σε εγκύκλιο του απευθυνόμενη προς τον κλήρο και τον λαό, δεδομένων των πρόσφατων εξελίξεων και δεδομένης της ανάγκης για την εύρυθμη διοίκηση της Ιεράς Μητροπόλεως, οι ποιμαντικές, διοικητικές και οικονομικές υποθέσεις θα διαχειρίζονται από την Επιτροπή, η οποία θα ενεργεί σύμφωνα με τις οδηγίες του.

Η Επιτροπή αναλαμβάνει άμεσα και μέχρι να διενεργηθούν οι διαδικασίες για την πλήρωση της θέσης του Μητροπολίτη. Πρόεδρος της πενταμελούς Προσωρινής Επιτροπής Εποπτείας ορίστηκε ο Επίσκοπος Ουόρτσεστερ κ. Ιωάννης.

Η εγκύκλιος του Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη Ι’ στα Αγγλικά:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων