30/12/2022 30/12/2022 Συγχαρητήριο μήνυμα εξέδωσε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης για την εκλογή του Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεωργίου στην θέση του 76ου Αρχιεπισκόπου Κύπρου. “Με χαρά και ευτυχία έλαβα την είδηση της εκλογής σας στον Αρχιεπισκοπικό θρόνο, καθώς και το αδελφικό σας μήνυμα την 1η Ιανουαρίου 2020. Σας συγχαίρω προσωπικά αλλά και εκ μέρους της εν Αντιοχεία Ορθοδόξου Εκκλησίας, και...
30 Δεκεμβρίου, 2022 - 14:20
Τελευταία ενημέρωση: 30/12/2022 - 14:22

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας για την εκλογή του νέου Αρχιεπισκόπου Κύπρου

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Αντιοχείας για την εκλογή του νέου Αρχιεπισκόπου Κύπρου

Συγχαρητήριο μήνυμα εξέδωσε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης για την εκλογή του Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεωργίου στην θέση του 76ου Αρχιεπισκόπου Κύπρου.

“Με χαρά και ευτυχία έλαβα την είδηση της εκλογής σας στον Αρχιεπισκοπικό θρόνο, καθώς και το αδελφικό σας μήνυμα την 1η Ιανουαρίου 2020. Σας συγχαίρω προσωπικά αλλά και εκ μέρους της εν Αντιοχεία Ορθοδόξου Εκκλησίας, και προσεύχομαι για εσάς από τον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου για υγεία και μακροζωία.
Δράττομαι της ευκαιρίας για να εκφράσω το βάθος της ιστορικής σχέσης που ενώνει το Πατριαρχείο Αντιοχείας και την Εκκλησία της Κύπρου, και για να σας ευχηθώ μια ευλογημένη χρονιά γεμάτη δώρα και ευλογίες του Κυρίου μας”, όπως αναφέρει το μήνυμα του Μακαριωτάτου κ.κ. Ιωάννη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων