30/05/2022 30/05/2022 Τον Υπουργό Εξωτερικών του Ομάν, Bader Al-Busaidi, συνάντησε σήμερα, Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης, που πραγματοποιεί ποιμαντική επίσκεψη στην ορθόδοξη κοινότητα της χώρας. Ο Μακαριώτατος συνοδευόταν από τους Μητροπολίτες Βαγδάτης και Κουβέιτ κ. Γαττά και Χαλεπίου κ. Εφραίμ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τονίστηκε το πνεύμα ανοχής, αδελφοσύνης και ανοιχτού...
30 Μαΐου, 2022 - 19:44
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2022 - 19:27

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας Ιωάννης συνάντησε τον Υπουργό Εξωτερικών του Ομάν

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Αντιοχείας Ιωάννης συνάντησε τον Υπουργό Εξωτερικών του Ομάν

Τον Υπουργό Εξωτερικών του Ομάν, Bader Al-Busaidi, συνάντησε σήμερα, Δευτέρα, 30 Μαΐου 2022, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης, που πραγματοποιεί ποιμαντική επίσκεψη στην ορθόδοξη κοινότητα της χώρας.

Ο Μακαριώτατος συνοδευόταν από τους Μητροπολίτες Βαγδάτης και Κουβέιτ κ. Γαττά και Χαλεπίου κ. Εφραίμ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, τονίστηκε το πνεύμα ανοχής, αδελφοσύνης και ανοιχτού πνεύματος στο Σουλτανάτο. Ο Μακαριώτατος εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο Σουλτανάτο που αγκάλιασε τα παιδιά του Πατριαρχείου Αντιοχείας. Τόνισε, επίσης, ότι η αποστολή της Εκκλησίας της Αντιόχειας είναι να ζει και να αφιερώνεται στις αξίες των ιθαγενών (των ντόπιων).

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων