07/06/2023 07/06/2023 Με την παρουσία του Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας, 5 Ιουνίου, η σύναξη των κληρικών της Δαμασκού στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου. Ο Μακαριώτατος παρέστη συμπροσευχόμενος στην ακολουθία του Εσπερινού όπου τελέστηκε στο καθολικό της Μονής παρουσία Επισκόπων και κληρικών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πατριαρχείου Αντιοχείας η σύναξη θα...
07 Ιουνίου, 2023 - 11:00
Τελευταία ενημέρωση: 07/06/2023 - 16:13

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας στην έναρξη της σύναξης των κληρικών της Δαμασκού

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Αντιοχείας στην έναρξη της σύναξης των κληρικών της Δαμασκού

Με την παρουσία του Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας, 5 Ιουνίου, η σύναξη των κληρικών της Δαμασκού στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου.

Ο Μακαριώτατος παρέστη συμπροσευχόμενος στην ακολουθία του Εσπερινού όπου τελέστηκε στο καθολικό της Μονής παρουσία Επισκόπων και κληρικών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πατριαρχείου Αντιοχείας η σύναξη θα διαρκέσει τέσσερεις ημέρες κατά τις οποίες θα αναπτυχθούν ποιμαντικά θέματα καθώς και άλλα εκκλησιαστικά ζητήματα τα οποία απασχολούν τις ενορίες της πολύπαθης αυτής πόλης της Συρίας.

Ο Μακαριώτατος ευχήθηκε οι εργασίες να φέρουν πνευματικούς καρπούς οι οποίοι θα αξιοποιηθούν προς ευόδωση του έργου της Ορθοδόξου Εκκλησίας στην πρωτεύουσα της Συρίας.

Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων μεταξύ των συμμετεχόντων κληρικών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων