28/10/2022 28/10/2022 Την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού επισκέφθηκε χθες το απόγευμα ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε στον ασθενούντα Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Χρυσόστομο. Χθες το απόγευμα τελέστηκε στον περικαλλή καθεδρικό ναό Αγίας Νάπας ο πανηγυρικός Εσπερινός για την εορτή της Αγίας Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου. Στην ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε...
28 Οκτωβρίου, 2022 - 8:42
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2022 - 8:45

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας στον Εσπερινό της Αγίας Σκέπης στη Λεμεσό

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Αντιοχείας στον Εσπερινό της Αγίας Σκέπης στη Λεμεσό

Την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού επισκέφθηκε χθες το απόγευμα ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε στον ασθενούντα Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Χρυσόστομο.

Χθες το απόγευμα τελέστηκε στον περικαλλή καθεδρικό ναό Αγίας Νάπας ο πανηγυρικός Εσπερινός για την εορτή της Αγίας Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου. Στην ακολουθία του Εσπερινού χοροστάτησε ο Μακαριώτατος κ. κ. Ιωάννης. Συγχοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος.

Στη συνέχεια ο Πατριάρχης Αντιοχείας μετέβη στο αρχονταρίκι του ναού όπου είχε συνομιλία τόσο με κληρικούς όσο και με λαϊκούς. Στο τέλος εκ μέρους του ναού προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα στον Προκαθήμενο της εν Αντιοχεία Ορθοδόξου Εκκλησίας ο οποίος ευχαρίστησε για την φιλοξενία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων