22/08/2022 22/08/2022 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης Ι’ μετέβη την Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 στο Μπλουντάν, βορειοδυτικά της Δαμασκού, όπου προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου. Συλλειτούργησαν οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Νταράγιας κ. Μωϋσής, Σεργιουπόλεως κ. Ιωάννης, Ιεραπόλεως κ. Αρσένιος, Λαρίσσης κ. Μωϋσής, καθώς επίσης κληρικοί και διάκονοι του Πατριαρχείου Αντιοχείας. Μετά...
22 Αυγούστου, 2022 - 9:39
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2022 - 9:53

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου του Μπλουντάν

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Αντιοχείας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου του Μπλουντάν

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης Ι’ μετέβη την Κυριακή 21 Αυγούστου 2022 στο Μπλουντάν, βορειοδυτικά της Δαμασκού, όπου προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου.

Συλλειτούργησαν οι Θεοφιλέστατοι Επίσκοποι Νταράγιας κ. Μωϋσής, Σεργιουπόλεως κ. Ιωάννης, Ιεραπόλεως κ. Αρσένιος, Λαρίσσης κ. Μωϋσής, καθώς επίσης κληρικοί και διάκονοι του Πατριαρχείου Αντιοχείας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Μακαριώτατος πραγματοποίησε σειρά επαφών με εκπροσώπους των τοπικών αρχών καθώς και με μέλη του εκκλησιαστικού συμβουλίου της ενορίας. Στην συνέχεια ακολούθησε δεξίωση προς τιμήν του Πατριάρχη Αντιοχείας κατά την οποία ο Μακαριώτατος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη προς τους παρευρισκόμενους για την θερμή υποδοχή που του επιφυλάχθηκε.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων