25/05/2021 25/05/2021 Με τους συμβούλους και τους κατηχητές των Κατηχητικών Σχολείων των Ορθόδοξων Ενοριών της Δαμασκού συναντήθηκε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης ανήμερα της εορτής των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης. Ο Πατριάρχης άκουσε τις ανησυχίες των Κατηχητών και τις απόψεις τους για την εξέλιξη των νέων αλλά και της Εκκλησίας γενικότερα και στη συνέχεια τους απεύθυνε...
25 Μαΐου, 2021 - 10:42
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2021 - 10:43

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας συμβούλεψε τους κατηχητές της Δαμασκού

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Αντιοχείας συμβούλεψε τους κατηχητές της Δαμασκού

Με τους συμβούλους και τους κατηχητές των Κατηχητικών Σχολείων των Ορθόδοξων Ενοριών της Δαμασκού συναντήθηκε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης ανήμερα της εορτής των Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ο Πατριάρχης άκουσε τις ανησυχίες των Κατηχητών και τις απόψεις τους για την εξέλιξη των νέων αλλά και της Εκκλησίας γενικότερα και στη συνέχεια τους απεύθυνε οδηγίες και συμβουλές για να συνεχίσουν το έργο τους και να προωθήσουν την Εκκλησιαστική ζωή.

Δείτε φωτογραφίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων