26/06/2021 26/06/2021 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης συναντήθηκε με τους Ορθόδοξους Μητροπολίτες του Λιβάνου, τον  Βηρυττού κ. Ηλία, τον Τύρου και Σιδώνος κ. Ηλία, τον Βύβλου και Βοτρύων κ. Σιλουανό, τον Αρκαδίας κ. Βασίλειο, τον Τριπόλεως και Χώρας κ. Εφραίμ, τον Ηλιουπόλεως κ. Αντώνιο καθώς και τον Ηγούμενο της Μονής του Προφήτη Ηλιού Σουάγια όπου έγινε...
26 Ιουνίου, 2021 - 10:14
Τελευταία ενημέρωση: 26/06/2021 - 10:16

Συνάντησε τους Μητροπολίτες του Λιβάνου ο Πατριάρχης Αντιοχείας

Διαδώστε:
Συνάντησε τους Μητροπολίτες του Λιβάνου ο Πατριάρχης Αντιοχείας

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης συναντήθηκε με τους Ορθόδοξους Μητροπολίτες του Λιβάνου, τον  Βηρυττού κ. Ηλία, τον Τύρου και Σιδώνος κ. Ηλία, τον Βύβλου και Βοτρύων κ. Σιλουανό, τον Αρκαδίας κ. Βασίλειο, τον Τριπόλεως και Χώρας κ. Εφραίμ, τον Ηλιουπόλεως κ. Αντώνιο καθώς και τον Ηγούμενο της Μονής του Προφήτη Ηλιού Σουάγια όπου έγινε η συνάντηση, Επίσκοπος Ζαμπαντανής κ. Κωνσταντίνος.

Ο Μακαριώτατος συζήτησε διεξοδικά την κατάσταση στο Λίβανο και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν οι Αρχιερείς καθώς και τρόπους για την αποφυγή και την επούλωση της κρίσης και τρόπους για την αντιμετώπιση των εμποδίων ενώ τόνισε την ανάγκη σχηματισμού κυβέρνησης το συντομότερο δυνατόν. Επιπλέον άκουσε τους προβληματισμούς των Μητροπολιτών και τις θέσεις τους και τις προτάσεις τους για το ποίμνιό τους και την κατάσταση στο Λίβανο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων