04/11/2022 05/11/2022 Ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης υποδέχθηκε σήμερα τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Shaikh Salman bin Khalifa Al Khalifa, στην κατοικία του στο Μπαχρέιν. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της Διαθρησκειακής Συνάντησης “Bahrain Dialogue Forum”, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Βασιλέως Hamad bin Isa Al Khalifa, και η οποία διοργανώνεται από το...
04 Νοεμβρίου, 2022 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2022 - 1:02

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών του Μπαχρέιν

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Αντιοχείας συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών του Μπαχρέιν

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης υποδέχθηκε σήμερα τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Shaikh Salman bin Khalifa Al Khalifa, στην κατοικία του στο Μπαχρέιν.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της Διαθρησκειακής Συνάντησης “Bahrain Dialogue Forum”, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Βασιλέως Hamad bin Isa Al Khalifa, και η οποία διοργανώνεται από το Ανώτατο Συμβούλιο Ισλαμικών Ζητημάτων του Βασιλείου του Μπαχρέιν, σε συνεργασία με το Μουσουλμανικό Συμβούλιο των Πρεσβυτέρων.

Αντικείμενο συζήτησης των δύο συνομιλητών ήταν το ζήτημα της θρησκευτικής ανεκτικότητας που επικρατεί στο Μπαχρέιν και το γεγονός ότι η χώρα αγκαλιάζει τους ιεράρχες της εν Αντιοχεία Ορθόδοξης Εκκλησίας στο Μπαχρέιν.

 

Διαβάστε ακόμη:

Οικουμενικός Πατριάρχης: Οι θρησκευτικοί ηγέτες πρέπει να συντηρούν και να προάγουν την ειρηνική συνύπαρξη

Συνάντηση Οικουμενικού Πατριάρχη με Πατριάρχη Αντιοχείας στο Μπαχρέιν (ΦΩΤΟ)

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων