09/07/2022 09/07/2022 Ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης Ι’ υποδέχθηκε αντιπροσωπεία από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών στην Πατριαρχική έδρα στη Δαμασκό. Κεντρικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε ο ρόλος της Εκκλησίας υπό το φως της κρίσης που διέρχεται η περιοχή, ειδικά στον Λίβανο και τη Συρία, καθώς και η ανάγκη υποστήριξης των Χριστιανών για να επιβιώσουν και να διατηρήσουν τη...
09 Ιουλίου, 2022 - 10:00
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2022 - 10:06

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας υποδέχθηκε αντιπροσωπεία από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Αντιοχείας υποδέχθηκε αντιπροσωπεία από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης Ι’ υποδέχθηκε αντιπροσωπεία από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών στην Πατριαρχική έδρα στη Δαμασκό. Κεντρικό θέμα συζήτησης αποτέλεσε ο ρόλος της Εκκλησίας υπό το φως της κρίσης που διέρχεται η περιοχή, ειδικά στον Λίβανο και τη Συρία, καθώς και η ανάγκη υποστήριξης των Χριστιανών για να επιβιώσουν και να διατηρήσουν τη γη τους.

Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

Ο Μακαριώτατος τόνισε τον ανθρωπιστικό ρόλο που διαδραμάτισε και συνεχίζει να διαδραματίζει η Εκκλησία για να βοηθήσει τους Χριστιανούς και τον συριακό λαό.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι υπάρχει μια απόσταση ανάμεσα στο τι δημοσιεύουν τα μέσα ενημέρωσης και στο τι γίνεται στην πραγματικότητα.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων