13/12/2023 13/12/2023 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης υποδέχθηκε την Πρέσβη της Ελλάδος στο Λίβανο, Δέσποινα Κουκουλοπούλου, στην Πατριαρχική έδρα στο Μπαλαμάντ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματα, καθώς επίσης και οι ιστορικές σχέσεις του ελληνικού λαού με το Πατριαρχείο Αντιοχείας και τους υπόλοιπους Ορθόδοξους Ρωμιούς. Επίσης συζητήθηκαν οι περαιτέρω τρόποι συνεργασίας, και η γενικότερη...
13 Δεκεμβρίου, 2023 - 13:26
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2023 - 13:45

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας υποδέχθηκε την Πρέσβη της Ελλάδος στο Λίβανο Δέσποινα Κουκουλοπούλου

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Αντιοχείας υποδέχθηκε την Πρέσβη της Ελλάδος στο Λίβανο Δέσποινα Κουκουλοπούλου

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης υποδέχθηκε την Πρέσβη της Ελλάδος στο Λίβανο, Δέσποινα Κουκουλοπούλου, στην Πατριαρχική έδρα στο Μπαλαμάντ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματα, καθώς επίσης και οι ιστορικές σχέσεις του ελληνικού λαού με το Πατριαρχείο Αντιοχείας και τους υπόλοιπους Ορθόδοξους Ρωμιούς. Επίσης συζητήθηκαν οι περαιτέρω τρόποι συνεργασίας, και η γενικότερη κατάσταση στην περιοχή.

Συμμετείχαν ο Ακόλουθος Άμυνας, Συνταγματάρχης (ΠΒ) Νικόλαος Σαλπιγγίδης, ο Αρχιμανδρίτης Γεώργιος Γιακούμπ, και ο Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Χαλίλ, κοσμήτορας του Θεολογικού Ινστιτούτου “Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός” του Πανεπιστημίου Μπαλάμαντ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων