28/06/2022 28/06/2022 Τον Αρχιμανδρίτη Φίλιπ Βασίλτσεφ, ως εκπρόσωπο του Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κυρίλλου στην Αντιόχεια, υποδέχθηκε χθες, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης στα γραφεία του Πατριαρχείου στη Δαμασκό. Ο Μακαριώτατος καλωσόρισε τον Αρχιμανδρίτη, που του παρουσίασε τα διαπιστευτήριά του, μιλώντας για το βάθος των ιστορικών σχέσεων που ενώνουν την ρωσική με την αντιοχειανή ορθόδοξη εκκλησία. Παράλληλα,...
28 Ιουνίου, 2022 - 10:19
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2022 - 10:22

O Πατριάρχης Αντιοχείας υποδέχθηκε τον εκπρόσωπο του Πατριαρχείου Μόσχας στη Δαμασκό

Διαδώστε:
O Πατριάρχης Αντιοχείας υποδέχθηκε τον εκπρόσωπο του Πατριαρχείου Μόσχας στη Δαμασκό

Τον Αρχιμανδρίτη Φίλιπ Βασίλτσεφ, ως εκπρόσωπο του Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κυρίλλου στην Αντιόχεια, υποδέχθηκε χθες, ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης στα γραφεία του Πατριαρχείου στη Δαμασκό.

Ο Μακαριώτατος καλωσόρισε τον Αρχιμανδρίτη, που του παρουσίασε τα διαπιστευτήριά του, μιλώντας για το βάθος των ιστορικών σχέσεων που ενώνουν την ρωσική με την αντιοχειανή ορθόδοξη εκκλησία. Παράλληλα, του ζήτησε να μεταφέρει την αγάπη και την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κυρίλλου.

Μετάφραση: Ευγενία Δίτσα

Πηγή: Antioch Patriarchate بطريركية أنطاكية وسائر المشرق للروم الأرثوذكس

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων