29/04/2023 29/04/2023 Ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης υποδέχθηκε τον υπουργό Παιδείας της Συρίας Νταρέμ Ταμπάα στην Πατριαρχική έδρα στη Δαμασκό. Συζήτησαν για τη σημασία της συνεργασίας της εν Αντιόχεια Ορθοδόξου Εκκλησίας με το Υπουργείο Παιδείας για το καλό των μελλοντικών γενεών. Ο Μακαριώτατος αναφέρθηκε στον πρωτοπόρο ρόλο που διαδραματίζουν τα Πατριαρχικά σχολεία στη Δαμασκό στην υποστήριξη της...
29 Απριλίου, 2023 - 10:03
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2023 - 10:29

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας υποδέχθηκε τον υπουργό Παιδείας της Συρίας

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Αντιοχείας υποδέχθηκε τον υπουργό Παιδείας της Συρίας

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης υποδέχθηκε τον υπουργό Παιδείας της Συρίας Νταρέμ Ταμπάα στην Πατριαρχική έδρα στη Δαμασκό. Συζήτησαν για τη σημασία της συνεργασίας της εν Αντιόχεια Ορθοδόξου Εκκλησίας με το Υπουργείο Παιδείας για το καλό των μελλοντικών γενεών.

Ο Μακαριώτατος αναφέρθηκε στον πρωτοπόρο ρόλο που διαδραματίζουν τα Πατριαρχικά σχολεία στη Δαμασκό στην υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Ο υπουργός Παιδείας περιηγήθηκε στα Πατριαρχικά σχολεία της Δαμασκού και στην έδρα του Πατριαρχείου συνοδευόμενος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο εν Δαμασκώ  κ. Μωυσή. Συγκεκριμένα επισκέφθηκε το Asia School Jaramana, το St. John of Damascus School, Asia School – Bab Touma, και Maitm Deir Sayednaya School, και είχε αρκετές συναντήσεις με τους διευθυντές τους. Ακόμη συναντήθηκε με τους διευθυντές των σχολείων Al-Ahly – Daria και Al-Ahlyahly.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων