26/07/2020 27/07/2020 Τον Σεβ. Μητροπολίτη Επιφανείας κ. Νικόλαο και την συνοδεία του, υποδέχτηκε στην Ιερά Πατριαρχική Μονή Αγίου Γεωργίου του Χειμάρρου στην Συρία, ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης Ι’, την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020. Η συνοδεία του Σεβασμιωτάτου αποτελείτο, μεταξύ άλλων, από ιερείς και νέους της Ιεράς Μητροπόλεως Επιφανείας. Η αντιπροσωπεία ενημέρωσε τον Μακαριώτατο για θέματα που...
26 Ιουλίου, 2020 - 15:06
Τελευταία ενημέρωση: 27/07/2020 - 2:40

Στον Πατριάρχη Αντιοχείας ο Μητροπολίτης Επιφανείας

Διαδώστε:
Στον Πατριάρχη Αντιοχείας ο Μητροπολίτης Επιφανείας

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Επιφανείας κ. Νικόλαο και την συνοδεία του, υποδέχτηκε στην Ιερά Πατριαρχική Μονή Αγίου Γεωργίου του Χειμάρρου στην Συρία, ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης Ι’, την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020.

Η συνοδεία του Σεβασμιωτάτου αποτελείτο, μεταξύ άλλων, από ιερείς και νέους της Ιεράς Μητροπόλεως Επιφανείας.

Η αντιπροσωπεία ενημέρωσε τον Μακαριώτατο για θέματα που αφορούν την Μητρόπολη την τρέχουσα χρονική περίοδο.

Από την πλευρά του, ο Μακαριώτατος έδειξε ενδιαφέρον για τις συνθήκες λειτουργίας της Μητροπόλεως. Παράλληλα, εξέφρασε την συμπαράσταση του προς αυτήν στο πλαίσιο της προσπάθειας αντιμετώπισης των προβλημάτων της, επισημαίνοντας ότι ο ρόλος του Πατριαρχείου Αντιοχείας είναι να στέκεται πάντα στο πλευρό κλήρου και λαού.

 


Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων