25/07/2019 25/07/2019 Σε δηλώσεις ώστε να βρεθούν πρόσθετες προσπάθειες για την απελευθέρωση των απαχθέντων Επισκόπων της Συρίας, μεταξύ των οποίων είναι και ο Μητροπολίτης Χαλεπίου Παύλος, προέβη ο Πρίγκιπας της Ιορδανίας Χασάν μπιν Ταλάλ σε ιορδανικά μέσα στις 22 Ιουλίου. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο ΟΗΕ και το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων πρέπει να αναλάβουν άμεσα την ευθύνη τους...
25 Ιουλίου, 2019 - 13:04
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2019 - 13:23

Ο Πρίγκιπας της Ιορδανίας για τους απαχθέντες Μητροπολίτες της Συρίας

Διαδώστε:
Ο Πρίγκιπας της Ιορδανίας για τους απαχθέντες Μητροπολίτες της Συρίας

Σε δηλώσεις ώστε να βρεθούν πρόσθετες προσπάθειες για την απελευθέρωση των απαχθέντων Επισκόπων της Συρίας, μεταξύ των οποίων είναι και ο Μητροπολίτης Χαλεπίου Παύλος, προέβη ο Πρίγκιπας της Ιορδανίας Χασάν μπιν Ταλάλ σε ιορδανικά μέσα στις 22 Ιουλίου.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο ΟΗΕ και το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων πρέπει να αναλάβουν άμεσα την ευθύνη τους όσον αφορά αυτό το «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας» ενώ κατέληξε πως “η διεθνής κοινότητα πρέπει να δώσει προσοχή σε αυτό και να λάβει ειδικά μέτρα”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων