18/08/2021 18/08/2021 Οι εξελίξεις στον Λίβανο βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε χθες, Τρίτη 17 Αυγούστου, ο Μητροπολίτης Βηρυτού κ. Ηλίας με τον Υπουργό Εξωτερικών της Σερβικής Δημοκρατίας, Νίκολας Σελάκοβιτς. Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον κ. Σελάκοβιτς και τους ακολούθους του για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για τον λαό του Λιβάνου. Από τη πλευρά...
18 Αυγούστου, 2021 - 9:15
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2021 - 9:28

Ο Σέρβος Υπουργός Εξωτερικών στον Μητροπολίτη Βηρυτού

Διαδώστε:
Ο Σέρβος Υπουργός Εξωτερικών στον Μητροπολίτη Βηρυτού

Οι εξελίξεις στον Λίβανο βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε χθες, Τρίτη 17 Αυγούστου, ο Μητροπολίτης Βηρυτού κ. Ηλίας με τον Υπουργό Εξωτερικών της Σερβικής Δημοκρατίας, Νίκολας Σελάκοβιτς.

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τον κ. Σελάκοβιτς και τους ακολούθους του για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για τον λαό του Λιβάνου.

Από τη πλευρά του ο Σέρβος Υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε στο έργο το οποίο επιτελεί η Ορθόδοξη Εκκλησία στον Λίβανο και εξήρε τον Μητροπολίτη κ. Ηλία για τη συμβολή του σε αυτό. Επίσης, τόνισε ότι Σερβία στέκεται δίπλα στις δοκιμασίες του Λιβάνου και ότι η χώρα του θα είναι ανοιχτή για κάθε Λιβανέζο που επιθυμεί να την επισκεφθεί. Παράλληλα ευχήθηκε σύντομα οι νέοι που εγκατέλειψαν τη χώρα τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της οικονομικής κρίσης να επιστρέψουν σύντομα προκειμένου ο Λίβανος να ανακάμψει και πάλι.

“Να θυμόμαστε πάντα ότι όταν ένας λαός ενωμένος μπορεί να αλλάξει τα πάντα, και όταν ένας άνθρωπος είναι μόνος κάνει κακές πράξεις για την πατρίδα και τον εαυτό του. Ελπίζω οι πολίτες σας να αντιμετωπίσουν δυναμικά τις προκλήσεις αυτών των ημερών. Ο λαός της Σερβίας είχε πολύ δύσκολες στιγμές τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. Να όμως που εδώ είμαστε πάλι ενωμένοι, πιο δυνατοί και πιο συνεπείς”, ανέφερε.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων