17/04/2021 17/04/2021 Στην Ιερά Μονή της Παναγίας στο Μπαλαμάντ ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης τέλεσε την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου όπου μίλησε στους πιστούς για την Παναγία. Ο Μακαριώτατος σημείωσε: “Η Μητέρα του Θεού έχει μια σπουδαία θέση στην Εκκλησία και τις ζωές των πιστών, και αυτή η θέση προέκυψε από τους πρώτους αιώνες στη λειτουργία...
17 Απριλίου, 2021 - 10:27
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2021 - 10:38

“Οι πιστοί έχουν κατανοήσει τη σημασία της μεσολάβησης Της”

Διαδώστε:
“Οι πιστοί έχουν κατανοήσει τη σημασία της μεσολάβησης Της”

Στην Ιερά Μονή της Παναγίας στο Μπαλαμάντ ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης τέλεσε την Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου όπου μίλησε στους πιστούς για την Παναγία.

Ο Μακαριώτατος σημείωσε: “Η Μητέρα του Θεού έχει μια σπουδαία θέση στην Εκκλησία και τις ζωές των πιστών, και αυτή η θέση προέκυψε από τους πρώτους αιώνες στη λειτουργία της Εκκλησίας, τόσο στις προσευχές των πιστών όσο και στην Εκκλησιαστική τέχνη. Οι πιστοί έχουν κατανοήσει τη σημασία της μεσολάβησης της Παναγίας. Αρχικά από την πλευρά του βίου της, της πλήρης ταπεινότητας και της υπακοής στο θέλημα του Θεού χωρίς όρους αφού η Παρθένος βρίσκεται πάντα σε μεγάλη υπακοή στον Λόγο του Θεού και ακούει με την καρδιά της τα πάντα και έπειτα γιατί ποτέ δεν ζήτησε τίποτα για τον εαυτό της”.

Δείτε φωτογραφίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων