31/05/2022 31/05/2022 Ολοκληρώθηκε σήμερα, Τρίτη, 31 Μαΐου 2022,  η επίσκεψη του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη του 10ου στην πρωτεύουσα του Ομάν, Μουσκάτ.  Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα Στον αποχαιρετισμό του στην αίθουσα τιμής στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Μουσκάτ παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βαγδάτης και Κουβέιτ κ. Γαττάς, ο Πρέσβης της Συρίας στο Ομάν, ο διευθυντής του αρμοδίου υπουργικού...
31 Μαΐου, 2022 - 17:13
Τελευταία ενημέρωση: 31/05/2022 - 16:52

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Πατριάρχη Αντιοχείας στο Ομάν

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Πατριάρχη Αντιοχείας στο Ομάν

Ολοκληρώθηκε σήμερα, Τρίτη, 31 Μαΐου 2022,  η επίσκεψη του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη του 10ου στην πρωτεύουσα του Ομάν, Μουσκάτ. 

Επιμέλεια: Ευγενία Δίτσα

Στον αποχαιρετισμό του στην αίθουσα τιμής στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Μουσκάτ παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βαγδάτης και Κουβέιτ κ. Γαττάς, ο Πρέσβης της Συρίας στο Ομάν, ο διευθυντής του αρμοδίου υπουργικού τμήματος για τα θρησκευτικά κληροδοτήματα και άλλοι επίσημοι.

Ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε το Σουλτανάτο του Ομάν για το ενδιαφέρον που έδειξε κατά την επίσκεψή του και για όλα όσα έδωσε και εξακολουθεί να κάνει για τους ανθρώπους της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Αντιοχείας, επαινώντας τις υψηλές αρχές του, ευχόμενος στο Σουλτανάτο διαρκή ευημερία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων