10/06/2022 10/06/2022 Ολοκληρώθηκε η σύναξη των κληρικών της επαρχίας Δαμασκού η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Μονή τις προηγούμενες ημέρες οι ιερείς συζήτησαν διάφορα ποιμαντικά θέματα, ασχολήθηκαν με τη μελέτη της Αγίας Γραφής και τους τρόπους μετάδοσης του μηνύματος του Ευαγγελίου στη σύγχρονη κοινωνία ενώ, συζήτησαν και...
10 Ιουνίου, 2022 - 11:02
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2022 - 11:15

Ολοκληρώθηκε η Σύναξη των κληρικών της Δαμασκού

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκε η Σύναξη των κληρικών της Δαμασκού

Ολοκληρώθηκε η σύναξη των κληρικών της επαρχίας Δαμασκού η οποία πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Μονή τις προηγούμενες ημέρες οι ιερείς συζήτησαν διάφορα ποιμαντικά θέματα, ασχολήθηκαν με τη μελέτη της Αγίας Γραφής και τους τρόπους μετάδοσης του μηνύματος του Ευαγγελίου στη σύγχρονη κοινωνία ενώ, συζήτησαν και με τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη.

Ο Μακαριώτατος στις ομιλίες του παρουσίασε τα προβλήματα και τις προκλήσεις που βιώνει ο ιερέας σήμερα και πώς μπορούν να τις αντιμετωπίσουν καθώς και κάποιες επισημάνσεις σε ζητήματα ποιμαντικής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων