09/05/2019 09/05/2019 Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την τρομοκρατία μόνο μέσα από την ενότητα και με το να αγαπάμε ο ένας τον άλλον, δήλωσε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης, προσθέτοντας ότι ο άνθρωπος δημιουργήθηκε για να ζει με αξιοπρέπεια και όχι ταπείνωση. Σε κήρυγμά του στο βόρειο Λίβανο, ο Πατριάρχης καταδίκασε τις συνεχιζόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις, τις απαγωγές και τις...
09 Μαΐου, 2019 - 14:53

Πατρ. Αντιοχείας: Η αγάπη μπορεί να νικήσει την τρομοκρατία

Διαδώστε:
Πατρ. Αντιοχείας: Η αγάπη μπορεί να νικήσει την τρομοκρατία

Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την τρομοκρατία μόνο μέσα από την ενότητα και με το να αγαπάμε ο ένας τον άλλον, δήλωσε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης, προσθέτοντας ότι ο άνθρωπος δημιουργήθηκε για να ζει με αξιοπρέπεια και όχι ταπείνωση.
Σε κήρυγμά του στο βόρειο Λίβανο, ο Πατριάρχης καταδίκασε τις συνεχιζόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις, τις απαγωγές και τις καταστροφές και υπογράμμισε ότι η ειρήνη μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσα από την επαφή με τις αξίες των προγόνων μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων