30/01/2019 30/01/2019 Πρέπει να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να διασφαλίσουμε την ενότητα στην Ορθοδοξία, δήλωσε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.Ιωάννης, καλώντας όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίες να πάρουν θέση σχετικά με το ουκρανικό ζήτημα. “Θέλουμε η φωνή μας να ακουστεί, επειδή είναι ανούσιο να παραμένουμε σιωπηλοί, πρέπει να μιλήσουμε δυνατά για αυτό” τόνισε Πατριάρχης Αντοιχείας κατά τη διάρκεια...
30 Ιανουαρίου, 2019 - 8:07
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2019 - 12:45

Πατρ. Αντιοχείας: Να φωνάξουμε υπέρ της ενότητας

Διαδώστε:
Πατρ. Αντιοχείας: Να φωνάξουμε υπέρ της ενότητας

Πρέπει να πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να διασφαλίσουμε την ενότητα στην Ορθοδοξία, δήλωσε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.Ιωάννης, καλώντας όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίες να πάρουν θέση σχετικά με το ουκρανικό ζήτημα.
“Θέλουμε η φωνή μας να ακουστεί, επειδή είναι ανούσιο να παραμένουμε σιωπηλοί, πρέπει να μιλήσουμε δυνατά για αυτό” τόνισε Πατριάρχης Αντοιχείας κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Πατριάρχη Μόσχας την Τρίτη στη ρωσική πρωτεύουσα. Τέλος, ο Πατριάρχης κ.κ. Ιωάννης υποστήριξε ότι ακρογωνιαίος λίθος στην επίλυση διαφορών στον Ορθόδοξο κόσμο, θα πρέπει να είναι η αρχή της ομοφωνίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων