12/01/2020 12/01/2020 Την αναγκαιότητα να σχηματιστεί άμεσα κυβερνητικό σχήμα στο Λίβανο εξέφρασε σήμερα από την Ιερά Μονή του Μπαλαμάντ ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης.  Παράλληλα, ο Μακαριώτατος ευχήθηκε το νέο έτος να είναι ειρηνικό για την περιοχή, καθώς οι δοκιμασίες που έχουν υποστεί οι χριστιανικοί πληθυσμοί τα τελευταία χρόνια είναι μεγάλες. “Σε αυτή την ευλογημένη ημέρα απευθύνουμε...
12 Ιανουαρίου, 2020 - 16:40
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2020 - 16:49

Πατρ. Αντιοχείας: “Να σχηματιστεί κυβέρνηση στον Λίβανο”

Διαδώστε:
Πατρ. Αντιοχείας: “Να σχηματιστεί κυβέρνηση στον Λίβανο”

Την αναγκαιότητα να σχηματιστεί άμεσα κυβερνητικό σχήμα στο Λίβανο εξέφρασε σήμερα από την Ιερά Μονή του Μπαλαμάντ ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης. 

Παράλληλα, ο Μακαριώτατος ευχήθηκε το νέο έτος να είναι ειρηνικό για την περιοχή, καθώς οι δοκιμασίες που έχουν υποστεί οι χριστιανικοί πληθυσμοί τα τελευταία χρόνια είναι μεγάλες.

“Σε αυτή την ευλογημένη ημέρα απευθύνουμε μια έκκληση προς τους αξιωματούχους του Λιβάνου να στρέψουν το βλέμμα τους προς το κοινό συμφέρον του βασανισμένου λαού που υποφέρει από την κρίση που μετά από σχεδόν έναν αιώνα χτυπά και πάλι την πόρτα στον τόπο”, τόνισε.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του αναφέρθηκε στην ανεργία που μαστίζει την χώρα και έχει ως αποτέλεσμα τη φυγή χιλιάδων νέων ανθρώπων σε άλλες χώρες, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων