22/08/2020 22/08/2020 Τις ευχαριστίες του προς τον Σεβ. Μητροπολίτη Μπουένος Άιρες και Νοτίου Αμερικής κ. Ιωσήφ για τη συμπαράστασή του εξέφρασε με Επιστολή του ο Μακαριωτάτος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης, με αφορμή τη φονική έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού που σημειώθηκε στις 4 Αυγούστου. Σε αυτή ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Αντιοχείας αναφέρεται στην αδελφική συμπαράσταση που...
22 Αυγούστου, 2020 - 13:00
Τελευταία ενημέρωση: 22/08/2020 - 14:36

Πατρ. Αντιοχείας: Προσευχόμαστε για τη Βηρυτό

Διαδώστε:
Πατρ. Αντιοχείας: Προσευχόμαστε για τη Βηρυτό

Τις ευχαριστίες του προς τον Σεβ. Μητροπολίτη Μπουένος Άιρες και Νοτίου Αμερικής κ. Ιωσήφ για τη συμπαράστασή του εξέφρασε με Επιστολή του ο Μακαριωτάτος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης, με αφορμή τη φονική έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού που σημειώθηκε στις 4 Αυγούστου.

Σε αυτή ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Αντιοχείας αναφέρεται στην αδελφική συμπαράσταση που επέδειξε η Μητρόπολη μετά την τραγωδία, ενώ τονίζει πως μετέφερε στο Μητροπολίτη Βηρυτού κ. Ηλία και το λαό της πόλης τα ειλικρινή συλλυπητήρια.

Ευχόμαστε και προσευχόμαστε όπως Κύριος ο Θεός, δια του ελέους Αυτού, αναπαύσει τας ψυχάς όλων των κεκοιμημένων επ’ ελπίδι Αναστάσεως. Και συμπροσευχόμαστε μεθ’ υμών δια την θεραπείαν των τραυματισμένων και τας ψυχάς όλων των πληγέντων αδελφών ημών. Προσευχόμαστε όπως ο Θεός διατηρήσει την Βηρυτόν και σκεπάσει τον Λίβανον με τα μεγάλα Του ελέη“, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε την Επιστολή αναλυτικά:   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων