20/04/2020 20/04/2020 Στις δύσκολες ώρες που διέρχεται η ανθρωπότητα εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19, αλλά και στις εμπόλεμες ζώνες του πλανήτη αναφέρθηκε στο μήνυμά του για την Ανάσταση ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ. Ιωάννης. “Προσευχόμαστε σήμερα για όλους εκείνους που υποφέρουν, για τους πεινασμένους. Είθε ο Χριστός να τους λυτρώσει από την ταλαιπωρία. Προσευχόμαστε επίσης, για τους πέθαναν...
20 Απριλίου, 2020 - 8:30
Τελευταία ενημέρωση: 20/04/2020 - 8:32

Πατρ. Αντιοχείας: Προσευχόμαστε για την παγκόσμια ειρήνη

Διαδώστε:
Πατρ. Αντιοχείας: Προσευχόμαστε για την παγκόσμια ειρήνη

Στις δύσκολες ώρες που διέρχεται η ανθρωπότητα εξαιτίας της πανδημίας του COVID-19, αλλά και στις εμπόλεμες ζώνες του πλανήτη αναφέρθηκε στο μήνυμά του για την Ανάσταση ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ. Ιωάννης.
“Προσευχόμαστε σήμερα για όλους εκείνους που υποφέρουν, για τους πεινασμένους. Είθε ο Χριστός να τους λυτρώσει από την ταλαιπωρία. Προσευχόμαστε επίσης, για τους πέθαναν κατά τη διάρκεια της νέας επιδημίας και για εκείνους που πλήττονται από αυτήν, να θεραπευτούν. Προσευχόμαστε για όσους παρακολουθούν την ανάρρωση των ασθενών και για όσους εργάζονται μέρα και νύχτα για να τον πολεμήσουν” υπογράμμισε ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους απαχθέντες Επίσκοπο Χαλεπίου Παύλο, (ο οποίος είναι αδελφός του), και Συροϊακωβίτη Επίσκοπο Ιωάννη Ιμπραήμ: “Επαναλαμβάνουμε ξανά και ξανά ότι αυτό που μας πονά, πιο πολύ ακόμα και από την απαγωγή, είναι η διεθνής αδιαφορία για την τύχη τους”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων