25/05/2023 25/05/2023 Νέα ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες της Συρίας και της Τουρκίας από το σεισμό τις 6ης Φεβρουαρίου 2023 έστειλε το Πατριαρχείο Αντιοχείας. Ειδικότερα από την Μητρόπολη Νέας Υόρκης και Βόρειας Αμερικής εστάλη φορτηγό με τρόφιμα, ιατροφαρμακευτικό υλικό, κουβέρτες, ρούχα και άλλες προμήθειες. Αντίστοιχη ήταν και η βοήθεια από την Ιερά Μονή της Παναγίας Μπαλαμαντίου στο...
25 Μαΐου, 2023 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2023 - 20:20

Πατριαρχείο Αντιοχείας: Νέα ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους Συρίας και Τουρκίας (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Πατριαρχείο Αντιοχείας: Νέα ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους Συρίας και Τουρκίας (ΦΩΤΟ)

Νέα ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες της Συρίας και της Τουρκίας από το σεισμό τις 6ης Φεβρουαρίου 2023 έστειλε το Πατριαρχείο Αντιοχείας.

Ειδικότερα από την Μητρόπολη Νέας Υόρκης και Βόρειας Αμερικής εστάλη φορτηγό με τρόφιμα, ιατροφαρμακευτικό υλικό, κουβέρτες, ρούχα και άλλες προμήθειες. Αντίστοιχη ήταν και η βοήθεια από την Ιερά Μονή της Παναγίας Μπαλαμαντίου στο Βόρειο Λίβανο.

Το υλικό θα διαχωριστεί και θα διανεμηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες του Πατριάρχη Αντιοχείας κ. Ιωάννη, στους σεισμόπληκτους.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την παραλαβή της ανθρωπιστικής βοήθειας:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων