31/12/2023 31/12/2023 Τα πάντα στη ζωή μας πρέπει να είναι μέσα στα πρότυπα του Χριστού και με αυτή την αρχή  θα πρέπει να υποδεχθούμε το νέο έτος επεσήμανε σήμερα από το ναό του Αγίου Γεωργίου όπου και ιερούργησε, ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης.  Ο Μακαριώτατος τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, ενώ συλλειτούργησαν Επίσκοποι και πρεσβύτεροι της...
31 Δεκεμβρίου, 2023 - 15:12
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2023 - 15:13

Πατριάρχης Αντιοχείας: Να υποδεχθούμε το νέο έτος με πρότυπο τον Χριστό

Διαδώστε:
Πατριάρχης Αντιοχείας: Να υποδεχθούμε το νέο έτος με πρότυπο τον Χριστό

Τα πάντα στη ζωή μας πρέπει να είναι μέσα στα πρότυπα του Χριστού και με αυτή την αρχή  θα πρέπει να υποδεχθούμε το νέο έτος επεσήμανε σήμερα από το ναό του Αγίου Γεωργίου όπου και ιερούργησε, ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης. 

Ο Μακαριώτατος τέλεσε το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας, ενώ συλλειτούργησαν Επίσκοποι και πρεσβύτεροι της τοπικής Εκκλησίας. Πριν την απόλυση της Θείας Λειτουργίας ο Πατριάρχης Αντιοχείας μίλησε για την ανανέωση που πρέπει να κάνει ο άνθρωπος κάθε φορά που υποδέχεται κάτι νέο στη ζωή του. Ανανέωση η οποία για τον χριστιανό προϋποθέτει την εν Χριστώ πορεία.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Πατριάρχης Ιωάννης συναντήθηκε στην αίθουσα του ναού με ενορίτες με τους οποίους αντάλλαξε ευχές για το νέο έτος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων