13/11/2022 13/11/2022 Τους ανακαινισμένους χώρους της Ιεράς Μονής Παναγίας Σαϊδενάγιας στην Χασμπάγια του Λιβάνου εγκαινίασε χθες ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης, ζητώντας από τους αξιωματούχους της χώρας πνεύμα ευθύνης για την αντιμετώπιση των διαδοχικών κρίσεων που αντιμετωπίζει η χώρα. Ο Μακαριώτατος έγινε δεκτός από τον Μητροπολίτη Τύρου και Σιδώνος κ. Ηλίας και τους επισήμους της πόλης, καθώς...
13 Νοεμβρίου, 2022 - 8:43
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2022 - 8:46

Πνεύμα ευθύνης για τις κρίσεις στον Λίβανο ζήτησε ο Πατριάρχης Αντιοχείας

Διαδώστε:
Πνεύμα ευθύνης για τις κρίσεις στον Λίβανο ζήτησε ο Πατριάρχης Αντιοχείας

Τους ανακαινισμένους χώρους της Ιεράς Μονής Παναγίας Σαϊδενάγιας στην Χασμπάγια του Λιβάνου εγκαινίασε χθες ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης, ζητώντας από τους αξιωματούχους της χώρας πνεύμα ευθύνης για την αντιμετώπιση των διαδοχικών κρίσεων που αντιμετωπίζει η χώρα.

Ο Μακαριώτατος έγινε δεκτός από τον Μητροπολίτη Τύρου και Σιδώνος κ. Ηλίας και τους επισήμους της πόλης, καθώς και από την αδελφότητα της Μονής και στον λόγο του εξήρε την προσπάθεια για την αναδιαμόρφωση των εγκαταστάσεων της Μονής.

Στον χαιρετισμό του ο Πατριάρχης Αντιοχείας κάλεσε όλους τους αξιωματούχους να έχουν πνεύμα ευθύνης απέναντι στις κρίσεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Λίβανος, προσευχόμενοι στον Κύριο και την Παναγία Σαίδενάγια να τους ενισχύει.

Μετά το πέρας της υποδοχής του Προκαθημένου της εν Αντιοχεία Ορθοδόξου Εκκλησία όλοι μετέβησαν στους ανακαινισμένους χώρους της Μονής όπου τελέστηκε από τον Μακαριώτατο ο Αγιασμός των εγκαινίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων