03/04/2024 03/04/2024 Ο Πατριαρχικός Απεσταλμένος στις ενορίες της Αντιόχειας και της Αλεξανδρέττας Οσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Χαλίλ έφτασε στον αερολιμένα της Άδανας τη Δευτέρα 1η Απριλίου το πρωί. Τον υποδέχτηκαν ο Πατριαρχικός Επίτροπος στην Αντιόχεια Αρχιμανδρίτης π. Παύλος Όρντολο Όγλου μαζί με τους ιερείς π. Δαμιανό Ιακώβογλου και π. Τρύφωνα Γιομόρτα. Αμέσως μετά μετέβησαν στην Ενορία του...
03 Απριλίου, 2024 - 12:11
Τελευταία ενημέρωση: 03/04/2024 - 12:12

Ποιμαντικές επισκέψεις εκπροσώπου του Πατριάρχη Αντιοχείας στις ενορίες της Αντιόχειας και της Αλεξανδρέττας

Διαδώστε:
Ποιμαντικές επισκέψεις εκπροσώπου του Πατριάρχη Αντιοχείας στις ενορίες της Αντιόχειας και της Αλεξανδρέττας

Ο Πατριαρχικός Απεσταλμένος στις ενορίες της Αντιόχειας και της Αλεξανδρέττας Οσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Χαλίλ έφτασε στον αερολιμένα της Άδανας τη Δευτέρα 1η Απριλίου το πρωί. Τον υποδέχτηκαν ο Πατριαρχικός Επίτροπος στην Αντιόχεια Αρχιμανδρίτης π. Παύλος Όρντολο Όγλου μαζί με τους ιερείς π. Δαμιανό Ιακώβογλου και π. Τρύφωνα Γιομόρτα.

Αμέσως μετά μετέβησαν στην Ενορία του Προφήτη Ηλία στην Αλ Σουεϊντίγια.

Το βράδυ, ο Αρχιμ. π. Ιάκωβος τέλεσε το Μέγα Απόδειπνο στην αίθουσα του Ιερού Ναού της Παναγίας στην Αλ Σουεϊντίγια, ο οποίος κατεδαφίστηκε εντελώς από τον σεισμού του Φεβρουαρίου του 2023.

Kατά τη διάρκεια των ποιμαντικών επισκέψεών του, ο Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος μετέφερε τις ευχές και την αγάπη του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη Ι’. Επισκέφτηκε επίσης τον νέο εκλεγμένο Δήμαρχο της Αλ Σουεϊντίγιας κ. Selim Imaktaš, o οποίος εκλέχτηκε την προηγούμενη ημέρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων