02/08/2020 02/08/2020 Εγκύκλιο μήνυμα έστειλε σχετικά με τη νηστεία του Δεκαπενταύγουστου ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης. Μεταξύ άλλων, ο Μακαριώτατος προτρέπει τους πιστούς να ενισχύουν τις μεσιτείες τους προς την Υπεραγία Θεοτόκο σε κάθε δυσκολία του βίου τους, ενώ τόνισε πως ειδικά φέτος θα πρέπει να ενταθούν ακόμη περισσότερο οι ικεσίες προς την Παναγία ζητώντας της...
02 Αυγούστου, 2020 - 10:18
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2020 - 12:30

“Προσευχόμαστε στην Παναγία για την ειρήνη του κόσμου”

Διαδώστε:
“Προσευχόμαστε στην Παναγία για την ειρήνη του κόσμου”

Εγκύκλιο μήνυμα έστειλε σχετικά με τη νηστεία του Δεκαπενταύγουστου ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης.

Μεταξύ άλλων, ο Μακαριώτατος προτρέπει τους πιστούς να ενισχύουν τις μεσιτείες τους προς την Υπεραγία Θεοτόκο σε κάθε δυσκολία του βίου τους, ενώ τόνισε πως ειδικά φέτος θα πρέπει να ενταθούν ακόμη περισσότερο οι ικεσίες προς την Παναγία ζητώντας της να παρέλθει σύντομα η δοκιμασία της πανδημίας που μαστίζει την ανθρωπότητα.

Υψώνουμε το βλέμμα μας προς την Υπεραγία Θεοτόκο και την ικετεύουμε να μεσολαβήσει τον Υιό της και Κύριο μας Ιησού Χριστό για κάθε δύσκολη περίσταση του βίου μας. Ζητούμε από αυτή να μεσολαβήσει ώστε η θανατηφόρος πανδημία να εξαλειφθεί. Ζητούμε από αυτή να παρηγορεί τους ανθρώπους που έχασαν συγγενείς τους σε αυτή τη δοκιμασία. Ζητούμε από αυτή τη βοήθειά της να επιστρέψουν κοντά μας οι Επίσκοποι Ιωάννης και Παύλος, καθώς και όλοι οι απαχθέντες. Προσευχόμαστε σε αυτή για την ειρήνη όλου του κόσμου“, αναφέρει, μεταξύ άλλων. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων