27/08/2021 27/08/2021 Τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη επισκέφθηκαν πρωτοετείς σπουδαστές της Θεολογικής Σχολής ‘Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός” στην έδρα του Πατριαρχείου στο Μπαλαμάντ. Ο Μακαριώτατος έδωσε πατρικές συμβουλές στους νέους και τους προέτρεψε να συνδυάσουν τη δυνατότητα που δίνει η επιστήμη της θεολογίας στη πνευματική και επιστημονική σπουδή. Επίσης, τόνισε τη μεγάλη ευλογία την οποία έχουν να...
27 Αυγούστου, 2021 - 9:00

Σπουδαστές επισκέφθηκαν τον Πατριάρχη Αντιοχείας

Διαδώστε:
Σπουδαστές επισκέφθηκαν τον Πατριάρχη Αντιοχείας

Τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη επισκέφθηκαν πρωτοετείς σπουδαστές της Θεολογικής Σχολής ‘Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός” στην έδρα του Πατριαρχείου στο Μπαλαμάντ.

Ο Μακαριώτατος έδωσε πατρικές συμβουλές στους νέους και τους προέτρεψε να συνδυάσουν τη δυνατότητα που δίνει η επιστήμη της θεολογίας στη πνευματική και επιστημονική σπουδή. Επίσης, τόνισε τη μεγάλη ευλογία την οποία έχουν να βρίσκονται στην Μονή της Παναγίας στο Μπαλαμάντ, εκεί όπου εδρεύει το Θεολογικό Ινστιτούτο, καθώς αυτή θα τους ωφελήσει στη μετέπειτα ζωή τους.

Τέλος, ευχήθηκε καλή ακαδημαϊκή χρονιά σε σπουδαστές και καθηγητές.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων