25/11/2021 25/11/2021 Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής του. Ο Μακαριώτατος έγινε δεκτός στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι από τον Εκπρόσωπο του εκεί Πατριαρχικού Γραφείου, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Εμιράτων κ. Γρηγόριο, καθώς και τον Πρέσβη της Συρίας κ. Γκασάν Αμπας και τον Πρόξενο του Λιβάνου κ....
25 Νοεμβρίου, 2021 - 9:24
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2021 - 11:57

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ο Πατριάρχης Αντιοχείας

Διαδώστε:
Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ο Πατριάρχης Αντιοχείας

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής του.

Ο Μακαριώτατος έγινε δεκτός στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι από τον Εκπρόσωπο του εκεί Πατριαρχικού Γραφείου, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Εμιράτων κ. Γρηγόριο, καθώς και τον Πρέσβη της Συρίας κ. Γκασάν Αμπας και τον Πρόξενο του Λιβάνου κ. Ασάφ Ντούμτ, καθώς και κληρικούς και μέλη του Ορθόδοξου ενοριακού συμβουλίου.

Κατά τη σύντομη παραμονή του στο αεροδρόμιο ο Πατριάρχης Αντιοχείας συνομίλησε με τους Διπλωμάτες και όσους τον υποδέχτηκαν.

Την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου ο Μακαριώτατος θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στο ναό που είναι αφιερωμένος στην Υπεραγία Θεοτόκο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων