23/07/2021 23/07/2021 Διήμερη επίσκεψη στον Λίβανο πραγματοποιεί ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, κ. Κωνσταντίνος Βλάσης, πραγματοποιεί στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για Εκκλησιαστικές και Θρησκευτικές Υποθέσεις. Σήμερα ο κ. Βλάσης επισκέφθηκε την Πατριαρχική Μονή και το Πανεπιστήμιο του Μπαλαμάντ και τη Θεολογική Σχολή του Μπαλαμάντ όπου και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας και το έργο...
23 Ιουλίου, 2021 - 11:26
Τελευταία ενημέρωση: 23/07/2021 - 11:35

Στη Μονή Μπαλαμάντ ο Έλληνας ΥΦΕΞ Κώστας Βλάσης

Διαδώστε:
Στη Μονή Μπαλαμάντ ο Έλληνας ΥΦΕΞ Κώστας Βλάσης

Διήμερη επίσκεψη στον Λίβανο πραγματοποιεί ο Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, κ. Κωνσταντίνος Βλάσης, πραγματοποιεί στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για Εκκλησιαστικές και Θρησκευτικές Υποθέσεις.

Σήμερα ο κ. Βλάσης επισκέφθηκε την Πατριαρχική Μονή και το Πανεπιστήμιο του Μπαλαμάντ και τη Θεολογική Σχολή του Μπαλαμάντ όπου και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας και το έργο της Σχολής.

“Μετά τη χθεσινή μου συνάντηση με την ΑΘΜ τον Πατριάρχη Αντιοχείας και Πάσης Ανατολής κ.κ. Ιωάννη Ί, είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ την Πατριαρχική Μονή και το πανεπιστήμιο του Μπαλαμάντ, αλλά και τη Θεολογική Σχολή Αγ. Ιωάννη του Δαμασκηνού”, έγραψε σε ανάρτησή του ο κ. Βλάσης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Έλληνας Υφυπουργός Εξωτερικών είχε συνάντηση με τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη στην Πατριαρχική Κατοικία στον Λίβανο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων