11/03/2020 11/03/2020 Στην ιστορική Ιερά Μονή της Παναγίας Μπαλαμάντ στο Λίβανο και τη Θεολογική Σχολή του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού, βρέθηκε τη Δευτέρα 9 Μαρτίου ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης, στο πλαίσιο ποιμαντικής επίσκεψης. Ο Μακαριώτατος συναντήθηκε με το διδακτικό προσωπικό και τους φοιτητές και συζήτησαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία της Σχολής. Ακολούθως, ο Πατριάρχης κ.κ....
11 Μαρτίου, 2020 - 17:13
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2020 - 17:59

Στη Θεολογική Σχολή του Μπαλαμάντ ο Πατρ. Αντιοχείας

Διαδώστε:
Στη Θεολογική Σχολή του Μπαλαμάντ ο Πατρ. Αντιοχείας

Στην ιστορική Ιερά Μονή της Παναγίας Μπαλαμάντ στο Λίβανο και τη Θεολογική Σχολή του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού, βρέθηκε τη Δευτέρα 9 Μαρτίου ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης, στο πλαίσιο ποιμαντικής επίσκεψης.

Ο Μακαριώτατος συναντήθηκε με το διδακτικό προσωπικό και τους φοιτητές και συζήτησαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία της Σχολής.

Ακολούθως, ο Πατριάρχης κ.κ. Ιωάννης μίλησε προς τους φοιτητές, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «το κέντρο της πίστεως μας είναι βαθιά ριζωμένο στον Ιησού Χριστό. Η αγάπη, η συνεργασία και η ενότητα μέσα στην Εκκλησία είναι αναγκαίες και εκφράζονται πάντα μέσα από την αδελφική αλληλεγγύη».

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων