22/09/2019 22/09/2019 Στις 21 Σεπτεμβρίου 2019, ανήμερα της Γεννήσεως της Θεοτόκου στο ναό των Αποστόλων της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Δαμασκό τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία, την οποία τέλεσε ο εκπρόσωπος του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου επί του Πατριάρχη Αντιοχείας και πάσης Ανατολής, ηγούμενος Αρσένιος (Σοκολόφ). Στη Θεία Λειτουργία παρόντες ήταν ο Πρέσβης της...
22 Σεπτεμβρίου, 2019 - 17:03

Στην Δαμασκό εόρτασαν το Γενέσιο της Θεοτόκου

Διαδώστε:
Στην Δαμασκό εόρτασαν το Γενέσιο της Θεοτόκου

Στις 21 Σεπτεμβρίου 2019, ανήμερα της Γεννήσεως της Θεοτόκου στο ναό των Αποστόλων της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Δαμασκό τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία, την οποία τέλεσε ο εκπρόσωπος του Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου επί του Πατριάρχη Αντιοχείας και πάσης Ανατολής, ηγούμενος Αρσένιος (Σοκολόφ). Στη Θεία Λειτουργία παρόντες ήταν ο Πρέσβης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη Συρία Α. Εφίμοφ και λίγοι πιστοί που έμειναν στη χώρα χωρίς να έχουν δυνατότητα να φύγουν κατά τη διάρκεια του πολέμου από την Συρία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων