06/02/2020 06/02/2020 Το Ινστιτούτο Θεολογίας “Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού” του Πανεπιστημίου Μπαλαμάντ του Λιβάνου, επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Βόστρων του Πατριαρχείου Αντιοχείας, κ. Σάββας. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι νέοι, υπογραμμίζοντας τη σημασία της μετριοπάθειας, που θα τους βοηθήσει να μείνουν μακριά από τον εξτρεμισμό και τη μισαλλοδοξία.   Ο Μητροπολίτης Βόστρων απάντησε στις...
06 Φεβρουαρίου, 2020 - 13:39
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2020 - 16:52

Στο πανεπιστήμιο Μπαλαμάντ ο Μητροπολίτης Βόστρων

Διαδώστε:
Στο πανεπιστήμιο Μπαλαμάντ ο Μητροπολίτης Βόστρων

Το Ινστιτούτο Θεολογίας “Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού” του Πανεπιστημίου Μπαλαμάντ του Λιβάνου, επισκέφθηκε ο Μητροπολίτης Βόστρων του Πατριαρχείου Αντιοχείας, κ. Σάββας.

Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι νέοι, υπογραμμίζοντας τη σημασία της μετριοπάθειας, που θα τους βοηθήσει να μείνουν μακριά από τον εξτρεμισμό και τη μισαλλοδοξία.

 

Ο Μητροπολίτης Βόστρων απάντησε στις ερωτήσεις των φοιτητών, οι οποίες περιστράφηκαν γύρω από τις ποιμαντικές προκλήσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στο μέλλον.

Στο τέλος της συνάντησης ο Σεβασμιώτατος δώρισε στους παρευρισκόμενους το νέο του βιβλίο με τίτλο “Στην Παλαιά Διαθήκη, μια σύγχρονη χριστιανική ανάγνωση”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων