14/10/2019 14/10/2019 Με την ηγεσία του πανεπιστημίου του Μπαλαμάντ συναντήθηκε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης. Στην αρχή της συνάντησης ο Πατριάρχης υπογράμμισε τη σημασία του πανεπιστημιακού ιδρύματος, το οποίο είναι επιστημονικός και πολιτιστικός φάρος στον Λίβανο και στην ευρύτερη περιοχή και ενημέρωσε τους παριστάμενους για τα αποτελέσματα της Ιεράς Συνόδου που διεξήχθη από τις 3 έως τις...
14 Οκτωβρίου, 2019 - 12:29
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2019 - 14:37

Στο Πανεπιστήμιο του Μπαλαμάντ ο Πατρ. Αντιοχείας

Διαδώστε:
Στο Πανεπιστήμιο του Μπαλαμάντ ο Πατρ. Αντιοχείας

Με την ηγεσία του πανεπιστημίου του Μπαλαμάντ συναντήθηκε ο Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης.

Στην αρχή της συνάντησης ο Πατριάρχης υπογράμμισε τη σημασία του πανεπιστημιακού ιδρύματος, το οποίο είναι επιστημονικός και πολιτιστικός φάρος στον Λίβανο και στην ευρύτερη περιοχή και ενημέρωσε τους παριστάμενους για τα αποτελέσματα της Ιεράς Συνόδου που διεξήχθη από τις 3 έως τις 10 του μήνα.

Οι Ιεράρχες της Εκκλησίας της Αντιοχείας συζήτησαν το θέμα της οικογένειας, που αποτελεί τον πυρήνα της εκκλησίας και της κοινωνίας, αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, το συμβούλιο συζήτησε σχετικά με τα τρέχοντα και μελλοντικά σχέδια του πανεπιστημίου και την οικονομική κατάσταση, ιδίως υπό το πρίσμα των συνθηκών διαβίωσης του Λιβάνου.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων