07/05/2021 07/05/2021 Στην πόλη Χάμα της Συρίας και την Επισκοπή πραγματοποίησε επίσκεψη ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης επιστρέφοντας στη Δαμασκό από την Επισκοπή Χαλεπίου. Τον Μακαριώτατο υποδέχτηκαν στην είσοδο του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Γεωργίου οι Ιερείς και οι πιστοί της περιοχής. Ο Πατριάρχης Αντιοχείας προσευχήθηκε και συνομίλησε μαζί τους. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στη Βουλή της Ματρανιγιάχ,...
07 Μαΐου, 2021 - 10:30
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2021 - 10:03

Στον Καθεδρικό του Αγίου Γεωργίου στη Χάμα ο Πατριάρχης Αντιοχείας

Διαδώστε:
Στον Καθεδρικό του Αγίου Γεωργίου στη Χάμα ο Πατριάρχης Αντιοχείας

Στην πόλη Χάμα της Συρίας και την Επισκοπή πραγματοποίησε επίσκεψη ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννης επιστρέφοντας στη Δαμασκό από την Επισκοπή Χαλεπίου.

Τον Μακαριώτατο υποδέχτηκαν στην είσοδο του Καθεδρικού Ναού του Αγίου Γεωργίου οι Ιερείς και οι πιστοί της περιοχής. Ο Πατριάρχης Αντιοχείας προσευχήθηκε και συνομίλησε μαζί τους.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στη Βουλή της Ματρανιγιάχ, όπου ο Γραμματέας του κομματικού κλάδου στη Χάμα, κ. Mohamed Ashraf Bashouri, ο κυβερνήτης της πόλης Χάμα κ. Muhammad Tariq Rishati, το μέλος της Λαϊκής Συνέλευσης, κ. Maher Qawarma, ιερείς, καθώς και ένας αριθμός αξιωματούχων και στρατιωτικών και ορισμένων ενοριτών είχαν συζήτηση για θέματα της επικαιρότητας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων