23/11/2023 24/11/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βηρυτού κ. Ηλίας υποδέχθηκε τη νέα Πρέσβη της Ελλάδας στο Λίβανο Δέσποινα Κουκουλοπούλου την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023. Μετά τη συνάντηση η κα Κουκουλοπούλου δήλωσε: «Λίγες μέρες μετά την άφιξή μου στον Λίβανο, επισκέφθηκα σήμερα για πρώτη φορά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ηλία. Ήταν μια ευλογία για μένα. Είχα την ευκαιρία να...
23 Νοεμβρίου, 2023 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2023 - 0:13

Στον Μητροπολίτη Βηρυτού η νέα Πρέσβης της Ελλάδας στο Λίβανο

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Βηρυτού η νέα Πρέσβης της Ελλάδας στο Λίβανο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βηρυτού κ. Ηλίας υποδέχθηκε τη νέα Πρέσβη της Ελλάδας στο Λίβανο Δέσποινα Κουκουλοπούλου την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023.

Μετά τη συνάντηση η κα Κουκουλοπούλου δήλωσε:

«Λίγες μέρες μετά την άφιξή μου στον Λίβανο, επισκέφθηκα σήμερα για πρώτη φορά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ηλία. Ήταν μια ευλογία για μένα. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τον άνθρωπο, το έργο του, και μοιράστηκε μαζί μου την πίστη και την αγάπη του και νιώθω πραγματικά ευλογημένη που ξεκίνησα να υπηρετώ την Ελλάδα, τον Λίβανο, τις σχέσεις μας και την Ορθοδοξία μας στον Λίβανο. Με τις ευλογίες του αισθάνομαι πιο δυνατή σήμερα και με αγάπη στην καρδιά μου».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων