06/07/2022 06/07/2022 Τον Μητροπολίτη Βηρυτού κ. Ηλία επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου, Νατζίμπ Άζμι Μικάτι, προκειμένου να τον ενημερώσει σχετικά με τις εξελίξεις στα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα της χώρας.  Εκκλησία και πολιτεία στον Λίβανο έχουν άμεση συνεργασία το τελευταίο διάστημα προκειμένου να βοηθήσουν από κοινού τον λαό ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με την οικονομική κρίση η...
06 Ιουλίου, 2022 - 9:55
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2022 - 10:02

Στον Μητροπολίτη Βηρυτού ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Βηρυτού ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου

Τον Μητροπολίτη Βηρυτού κ. Ηλία επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός του Λιβάνου, Νατζίμπ Άζμι Μικάτι, προκειμένου να τον ενημερώσει σχετικά με τις εξελίξεις στα πολιτικά και κοινωνικά ζητήματα της χώρας. 

Εκκλησία και πολιτεία στον Λίβανο έχουν άμεση συνεργασία το τελευταίο διάστημα προκειμένου να βοηθήσουν από κοινού τον λαό ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με την οικονομική κρίση η οποία οδηγεί, κυρίως τους νέους, στην έξοδο από τη χώρα για ανεύρεση εργασίας και ενός καλύτερου μέλλοντος.

“Η πρόθεση του Μητροπολίτη μεταφέρει τις αγωνίες των ανθρώπων και τους πόνους τους, ειδικά σε θέματα υγείας, εκπαίδευσης και εργασιακής κατάστασης, μας δίνει την εικόνα ότι αυτά τα προβλήματα τα νιώθει καθημερινά, όπως και το θέμα της αποταμίευσης του Λιβανέζικου λαού στις τράπεζες. Μου εξήγησε όλα αυτά τα θέματα, και νομίζω ότι είναι καθησυχαστικό, όσο δουλεύουμε τίμια, με αίσθημα ευθύνης και πατριωτισμού, Θεού θέλοντος, θα επέλθει η εξεύρεση λύσης”, δήλωσε ο Λιβανέζος Πρωθυπουργός μετά τη συνάντηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων