14/12/2019 15/12/2019 Με τον απερχόμενο Έλληνα Πρέσβη στο Λίβανο Φραγκίσκο Βέρρο, συναντήθηκε χθες, Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βηρυτού κ. Ηλίας.  Ο κ. Βέρρος επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο με σκοπό να τον αποχαιρετήσει, αλλά παράλληλα να εκφράσει και τις ευχαριστίες του για την καλή συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της εκεί παρουσίας του. “Εκφράζω τα ειλικρινή μου...
14 Δεκεμβρίου, 2019 - 15:38
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2019 - 0:37

Στον Μητροπολίτη Βηρυτού ο απερχόμενος Έλληνας Πρέσβης

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Βηρυτού ο απερχόμενος Έλληνας Πρέσβης

Με τον απερχόμενο Έλληνα Πρέσβη στο Λίβανο Φραγκίσκο Βέρρο, συναντήθηκε χθες, Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βηρυτού κ. Ηλίας. 

Ο κ. Βέρρος επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο με σκοπό να τον αποχαιρετήσει, αλλά παράλληλα να εκφράσει και τις ευχαριστίες του για την καλή συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της εκεί παρουσίας του.

“Εκφράζω τα ειλικρινή μου ευχαριστήρια προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ηλία αλλά και προς τον φίλο λαό του Λιβάνου για την αγάπη που μου έδειξαν τα χρόνια της παρουσίας μου εδώ. Είμαστε δυο λαοί που συνδέονται μεταξύ τους με δεσμούς μακροχρόνιας φιλίας” τόνισε μεταξύ άλλων ο απερχόμενος Πρέσβης.

Ο Σεβασμιώτατος από τη πλευρά του ευχαρίστησε τον κ. Βέρρο για την παρουσία του στο Λίβανο και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στις υποχρεώσεις του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων