06/05/2022 06/05/2022 Την επίσκεψη του Υπουργού Οικονομίας και Εμπορίου του Λιβάνου κ. Αμίν Σαλάμ δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βηρυττού κ. Ηλίας την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022. Να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές και στο επίκεντρο βρέθηκε το ζήτημα της τρέχουσας κατάστασης στον Λίβανο και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι δοκιμαζόμενοι πολίτες λόγω...
06 Μαΐου, 2022 - 9:58
Τελευταία ενημέρωση: 06/05/2022 - 9:52

Στον Μητροπολίτη Βηρυττού ο Υπουργός Οικονομίας και Εμπορίου

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Βηρυττού ο Υπουργός Οικονομίας και Εμπορίου

Την επίσκεψη του Υπουργού Οικονομίας και Εμπορίου του Λιβάνου κ. Αμίν Σαλάμ δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βηρυττού κ. Ηλίας την Τετάρτη 4 Μαΐου 2022.

Να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές και στο επίκεντρο βρέθηκε το ζήτημα της τρέχουσας κατάστασης στον Λίβανο και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι δοκιμαζόμενοι πολίτες λόγω της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας. Παράλληλα, ο κ. Σαλάμ, μεταξύ άλλων, ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις που σκοπεύει να υλοποιήσει η κυβέρνηση.

Μετά το τέλος της συνάντησης, σε δηλώσεις ο κ. Σαλάμ τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι ήταν μια σημαντική επίσκεψη και τιμή για τον ίδιο να γνωρίσει τον Σεβασμιώτατο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων