06/12/2019 06/12/2019 Με τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη συναντήθηκε χθες 5 Δεκεμβρίου ο Ηγούμενος Αρσένιος Σοκολόφ, εκπρόσωπος του Πατριάρχη Μόσχας παρά τον Πατριάρχη Αντιοχείας. Κατά τη διάρκεια μιας μακράς συνομιλίας, συζητήθηκαν θέματα επικαιρότητας και κυρίως οι σχέσεις μεταξύ των ορθόδοξων εκκλησιών. Ο Πατριάρχης κ.κ. Ιωάννης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ....
06 Δεκεμβρίου, 2019 - 9:35
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2019 - 9:13

Στον Πατρ. Αντιοχείας ο εκπρόσωπος του Πατρ. Μόσχας

Διαδώστε:
Στον Πατρ. Αντιοχείας ο εκπρόσωπος του Πατρ. Μόσχας

Με τον Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη συναντήθηκε χθες 5 Δεκεμβρίου ο Ηγούμενος Αρσένιος Σοκολόφ, εκπρόσωπος του Πατριάρχη Μόσχας παρά τον Πατριάρχη Αντιοχείας.

Κατά τη διάρκεια μιας μακράς συνομιλίας, συζητήθηκαν θέματα επικαιρότητας και κυρίως οι σχέσεις μεταξύ των ορθόδοξων εκκλησιών.

Ο Πατριάρχης κ.κ. Ιωάννης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο για τη συνεχή στήριξη της Εκκλησίας της Αντιόχειας και τη βοήθεια που παρέχει στην αποκατάσταση των κατεστραμμένων από τον πόλεμο εκκλησιών και μοναστηριών.

Από την πλευρά του ο Ηγούμενος Αρσένιος ευχαρίστησε τον Μακαριότατο για την στήριξη που παρέχει στις ανάγκες της μικρής ρωσικής κοινότητας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων